top of page

Gruppo di sostegno

Pubblico·35 membri

Reklamácia v e-shope – ako sa nedať odbiť?

Ahojte, potrebujem sa trochu vyrozprávať a možno poradiť. Kúpil som si drahý kávovar z jedného známeho e-shopu, ale po dvoch mesiacoch prestal fungovať. Poslal som ho na reklamáciu a oni mi ju zamietli s tým, že som si chybu spôsobil sám nesprávnym používaním, čo je totálna hlúposť! Staral som sa oň presne podľa návodu. Cítim sa strašne bezmocne, lebo ide o pár stoviek eur a oni so mnou komunikujú ako s nejakým otravným hmyzom. Má zmysel s nimi bojovať ďalej, napríklad cez právnika, alebo sú tieto veľké e-shopy neprestrielnú stenu? Máte niekto skúsenosť s vyhranou reklamáciou po počiatočnom zamietnutí?

7 visualizzazioni
Alisa Daviduk
Alisa Daviduk
5月05日

Úplne ti rozumiem, toto je klasická taktika niektorých predajcov – skúšajú, či to zákazník vzdá hneď po prvom maily. Ja som mal podobný problém s notebookom a nenechal som to tak. Právo je v tomto našťastie na strane spotrebiteľa, len ho treba vedieť správne citovať. Skús sa obrátiť na https://pravnikov-sk.com/  Mne pomohli napísať oficiálne odstúpenie od zmluvy a predžalobnú upomienku. Keď e-shop videl, že za mnou stojí advokát, zrazu sa "zázračne" dalo všetko vyriešiť a peniaze mi vrátili do týždňa. Niekedy tie firmy jednoducho potrebujú vidieť, že si nenecháš skákať po hlave. Tá investícia do konzultácie sa mi vrátila trojnásobne.

Pubblica Assistenza Avis - ADV  -  C.F. 00379050479
©2025  Tutti i diritti riservati - Privacy policy - Note legali - Credits
La consultazione di questo sito non comporta il trattamento dei dati personali degli utenti da parte di Pubblica Assistenza Avis 

bottom of page